Vinn mange fine julegaver!

_MG_1629

Endelig desember! Jeg elsker julen og starter ifølge min mann altfor tidlig med både julemusikk, pynt og gaver. Men noe av det hyggeliste med julen, er å få leke julenisse og spre litt glede for andre, enten det er ved en liten gave, hjemmelaget bakst eller konkurranser. I hele desember kommer det til å være spennende konkurranser på bloggen, jeg er nemlig så heldig å få dele ut mange fantastiske premier til dere trofaste lesere. Vi snakker flotte skjønnhetsprodukter, lekkert tilbehør og gavekort for å nevne noe. Jeg anbefaler dere å titte innom hver dag for å sjekke om jeg legger ut en ny konkurranse akkurat den dagen. Kanskje vinner du noe fint til deg selv eller en spesiell julegave til en du har lyst til å gjøre litt ekstra stas på?

PUBLISERT : 01.12.14 | TAGS : , , ,

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar