Tilbake til hverdagen

247922_980-640x960stockholstreetstyle

Må si det var veldig hardt å stå opp i dag tidlig etter så mange uker med slaraffenliv. Ikke mindre lett ble det av at det høljet ned ute, og jeg fikk virkelig en følelse av høst. Må faktisk innrømme at det også var litt deilig, selv om jeg gjerne vil gå med bare bein så lenge som mulig. Jeg gikk jo glipp av København Fashion Week for første gang på 7 år denne sommeren, fordi det rett og slett ikke passet med ferieavikling. Men sånn er det en gang, men jeg kommer sterkere tilbake, skal legge opp planen for høsten og nå gleder jeg til moteuker og masse nye spennende prosjekter. En ting er sikkert, disse burgunderfargede plaggene og bootsene fra to år siden skal garantert frem igjen denne høsten! Synes fremdeles fargen er lekker og spesielt sammen med rosa eller andre pasteller. Ha en herlig mandag!

Foto: stockholmtreetstyle.com

PUBLISERT : 11.08.14 | TAGS : , ,

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar