Spinning Around

_MG_9149

 
_MG_9159

_MG_9163

_MG_9170

_MG_9156

_MG_9187

Noe av det beste av det jeg visste da jeg var barn, var å spinne rundt. Gjerne i en stor rosa tyllkjole (jeg var tross alt ballerina fra en alder av 3 1/2). Den følelsen av frihet, små øyeblikk med moro og latter, var utrolig befriende. Som voksen, blir det litt lenger mellom både spinningen og dansingen, selv om jeg fortsatt elsker begge deler. Men etter litt for mye alvor, tunge stunder og tøffe tak, så fant jeg ut at det var på tide å være litt barnslig. Ikke at det på noen måte har noe negativt for seg, det er vel heller at vi voksne lett blir flaue eller skal bortforklare enkle ting som gjør oss lykkelige. Håper dere nyter fridagene nå og lader batteriene! Både sol, varme og dans gjør rett og slett underverker for sjelen.

Antrekk: Mørkeblå skinnjakke fra Vivikes (i butikk nå), kjole fra Soaked in Luxury (gammel), Converse fra putfeetfirst.com, solbriller fra Céline, armbånd fra H&M (i butikk nå).

Foto: AC
Tittel: Spinning Around/Kyle Minouge

PUBLISERT : 01.05.14 | TAGS : , , ,

5 kommentarer

 • Natalia says:

  Helt fantastiske bilder!!! Elsker antrekket!!!

 • Frøke R says:

  Kjempefin outfit. Jakter på den perfekte skinnjakken,og lurer å om du kan si noe om skinnet på denne jakken? E det mykt eler stivt?
  *R

  • silje says:

   Takk:) Det er ganske mykt, men beholder alikevel fasongen. Veldig god kvalitet på skinnet, veldig fornøyd med min. Hilsen Silje

 • Helse Tips says:

  Å danse er sunt og godt samme hvilken alder man er i.

  Omgivelsene en befinner se i (f.eks. vakker natur), det har mye å si for den ekstra gode følelsen.

 • Regine says:

  Å, så fine bilder!! Du er så nydelig!

  Elsker antrekket <3

Legg igjen en kommentar