Sommersminke

20140501-182253.jpg

Sommertid for meg betyr minimalt med sminke og jeg tyvstartet den trenden da jeg var på ferie for et par uker siden. Det betyr rett og slett at jeg dropper det meste, inkludert maskara, men kjører på med litt farge på øynene isteden. Jeg farger alltid både bryn og vipper, og bruker vippetang for å få en fin swung på øyevippene. Akkurat nå rammer jeg inn øynene med blå eyeliner, det er så utrolig fint mot solkysset hud. Yves Saint Laurent har helt uten tvil noen av de lekreste sommermakeupene og øyenskyggepaletten Palette Bleus Lumiere lar deg leke med både, blått, turkis og gull. Et lite tips er å ramme inn øynene i blå liner ved at du bruker penselen med litt vann før du dypper den i skyggen. Det blir rålekkert og har du mørke nok vipper, så er mascara helt unødvendig.

4 kommentarer

 • Dwightinha says:

  Jepp, YSL har lekker palette for sesongen. Men har du sjekket Tom Ford? Jeg ga etter og kjøpte hans sommer palette i år. De vet hvor kvinners svake punkt er disse motehusene.

  • silje says:

   Få kan måle seg med Tom Ford ja:) Øverst på ønskelisten akkurat nå står både lakk, leppestift og duft fra mesteren:) Hilsen Silje

 • Linda says:

  Hei Silje.
  Jeg elsker blogg innleggene dine om sminke og små kles tips. Har prøvd ut mange av dem og blir alltid så fornøyd. Du har en veldig inspirerende blogg. :-)
  Klem.

  • silje says:

   Hei Linda, tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Brått ble dagen enda litt bedre:) Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar