Smarte tips fra jobb til fest

10-GRACE-e1413453559159

Mandag!
En ny uke står for døren og jeg vet julebordsesongen allerede er godt i gang for mange. Et spørsmål jeg får ofte, er hvordan man enkelt kan gjøre om et antrekk fra jobb til fest. Noen ganger er det rom for å ta med seg et helt nytt antrekk og bare skifte, eller så er det enkle grep som gjelder.
Skal jeg rett på et event eller julebord og vet jeg ikke har tid til å skifte, så velger jeg et enkelt antrekk, gjerne bluse, bukse eller skjørt, og bytter fra de lave skoene til høye hæler, rød leppestift, et par øredobber eller et par kule strømpebukser. Det fungerer hver eneste gang.
Har jeg litt bedre tid, har jeg gjerne med et nett med skift og bytter til kjole, partyclutch og fuskepels, og lar dagsantrekket ligge igjen på jobben. I dag har jeg latt meg inspirere av bloggeren Columbine Smile som har stylet Poppy Delevigne for Grace MMXIII SS15. Enkelt, men utrolig elegant og lekkert. Med røde negler og en kul veske er dette en garantert festfavoritt!

PUBLISERT : 24.11.14 | TAGS : , , ,

3 kommentarer

 • Aud says:

  Hei.
  Likte godt dette antrekket.
  Hvor er skjorta fra?
  Du er vakker som gravid forresten.

  • silje says:

   Hei Aud, tusen takk:) Alt er fra merket Grace MMXIII som kommer til våren hos netaporter.com, men tipper du kan finne lignende i kjedebutikker som H&M, Mango og MQ. Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar