Skinn og ull

jgh SiljeStreetstyle_1__6 SiljeStreetstyle_1__4 Dette været er jo ikke til å bli klok av, men slik er det ofte med oktober synes jeg. En del av dagen er det striregn, den andre er det strålende sol. Men nydelige høstfarger, som jeg lett matcher i farger på plagg i garderoben. Det forundrer meg fortsatt hvordan magen min “popper” i noen klær, mens er nesten helt anonym i andre. Etter å ha brukt mye store gensere, er det deilig å ta frem de litt mer ettersittende toppene. Høyhalset er en favoritt jeg vender tilbake til hver eneste høst og det samme gjeldet deilige kardigans i ull. Dette skjørtet og et par andre med strikk i livet har virkelig vært redningen i overgangsfasen der plutselig ikke noen av de vanlige underdelene mine lenger passer og jeg heller ikke orker å ha noe som presser for hardt mot magen. Normalt er jeg xs eller s, men løsningen har bare vært å gå opp en størrelse for å ha god plass til den voksende magen.

Håper dere alle får en strålende helg!

Antrekk: Skinnjakke Voice, kardigan Lindex, høyhalset og skjørt Gina Tricot, solbriller Toms, veske Stella McCartney, boots fra Zara.

Foto: Sara Johannessen

PUBLISERT : 10.10.14 | TAGS : , , , ,

4 kommentarer

 • Gry says:

  Jeg pleier egentlig ikke å kommentere så mye men må bare si hvor vakker du er som gravid! Joda, ellers også, men ekstra nå. Jeg husker godt hvordan den mellomfasen var, det var veldig vanskelig å finne noe å ha på seg.

  Ha en fin helg!
  G.

  • silje says:

   Tusen takk, Gry! Det er så hyggelig med slike kommentarer:) Made my day! Ha en nydelig helg du også! Hilsen Silje

 • Helene says:

  Så fin kardigan:) er den å få i butikk nå?

Legg igjen en kommentar