Sandalene på God Morgen Norge

20130530-112851.jpg

Fra venstre: Zara herre, blå kilehæl fra Aldo, svarte remmer fra  Aldo,  lyse fra Steve Madden (kan bestilles på nett), herre striper fra H&M, gule espadrillos fra Chanel (mine egne). Fra venstre2: Kilehæl fra Louis Vuitton, lave med strass fra Aldo, mønstret og blå fra Zara. Fra venstre3: Hvite fra Zara, med nagler fra Valentino (kan bestilles på nett), med slangeskinnsmønster fra Aldo.

20130530-112900.jpg

Med Vår Staude, Silvany Bricen fra Stella Magasinet og Reidar Buskenes.

20130530-112909.jpg

Full konsentrasjon før vi skal på.

Svarte lave fra Diesel, ballerinas fra Eurosko, blå loafers til gutta fra H&M og rosa lave fra H&M.

20130530-112915.jpg

Beklager litt dårlig bilder med Iphonen, men glemte faktisk kameraet mitt hjemme i dag. Mye å huske på når man skal være med på sending! Her er i alle fall alle skoene. Synes selv det var utrolig mye fint, så det blir nok noen nye modeller på meg også. Denne gangen tror jeg faktisk at jeg skal gå for noen lave, shocking! Jeg har på meg hvit blondekjole fra H&M, bedre bilde er på vei.

PUBLISERT : 30.05.13 | TAGS : , , , , , ,

2 kommentarer

  • Cecilia says:

    Hei Silje!

    De gule Chanel espadrillosene dine er utrolig kule, vet du om disse er mulig å få tak i Marbella-området? Har lett og lett, men finner de ikke. Antar at de ikke er mulig å få tak i i Norge?

    • silje says:

      Hei Cecilia, det er ingen som selger de i Norge, men det skulle ikke forundre meg om du finner de i Marbella:) Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar