Ruter og røde detaljer

IMG_0113

IMG_0177

IMG_0166

IMG_0137

Det er lett å føle seg enda større som gravid på denne årstiden, da man må pakke seg inn i mange ekstra lag for å ikke fryse. Det er liksom ingen ende på hvor stor man blir i minusgradene. De siste ukene har jeg tydd mye til både svart og grått, som fremhever litt mindre enn lyse og sterke farger. Redningen for å føle seg fin i kulden blir for meg et kult skjerf og annet fint tilbehør. Ruter er en stadig favoritt i garderoben og med rød manikyr blir stilen litt mer spennende. Fikk et tips fra en leser om å sjekke ut Asos Maternity, så bestilte meg denne mammabuksen i svart med hull på knærne for en stund tilbake. Tok evigheter å få den levert, men har levd i den siden. Den har kun enkel tynn strikk i livet og svært behagelig å ha på. Synes det er vanskelig å bestille bukser på nett på grunn av størrelsen, men bestilte 10 UK (38) og disse satt perfekt. Skulle ønske jeg hadde bestilt de tidligere, da slike bukser passer til nesten alt i garderoben.

Antrekk: Jakke fra Mary-Kate and Ashely for Bik Bok (gammel), genser Samsøe og Samsøe (tror denne er på salg nå), bukser fra asos.com skjerf fra Twist & Tango, veske og solbriller fra Céline og boots fra Buffalo/Zalando.com (på salg nå).

7 kommentarer

 • Åshild says:

  Hei!
  Du stråler jo;)
  Som gravid kjenner meg igjen i problematikken. Fine detaljer som gjør antrekket ditt veldig fint. Og så har jeg slik du nevnte i forrige innlegg begynt å se fremover på vårmoten som jeg skal benytte meg av når graviditeten er over. Kom over en nydelig semsket skinnjakke på salg etter å ha lest ditt forrige innlegg. Takk for inspirasjon du deler.

  • silje says:

   Hei Åshild, så hyggelig:) Så bra, semsket skinnjakke blir så fint til våren. Synes det er deilig å ha noe å se frem til og da gleder det litt med lyse farger og vårliste med innkjøp. Synes det med stelleveske er veldig vanskelig. Vil ha noe fint, men usikker på om jeg vil bruke mye penger på det. Foreløpig så har jeg bestemt meg for å ha en crossbody veske som denne til meg selv også en shopper hengende på vognen. Har en shopper i svart som jeg kommer til å bruke først og se om den funker, den er enkel og fin. Vet det finnes kroker til å henge vesken på vognen, så man lett kan velge det ene eller andre. Tenker det på mange måter er greit med en shopper, så man har lett tilgang på bleier etc? Mye å tenke på altså:) Hilsen Silje

 • Åshild says:

  Du og så foresten – vesken din er bare så nydelig:) Elsker denne fargen og størrelsen. Har du foresten tenkt på en fin veske som også kan brukes til stelleveske?

 • Elisabeth says:

  Du er jo helt nydelig vakker og stråler som gravid!

 • Monica says:

  Hei!
  Hvordan er buksen i str? Vurderer selv å kjøpe denne buksen, men så var det den størrelsen da…
  Er det strekk over magen eller bare under på denne?

  Er så vidt i gang med min graviditet – men buksene kniper allerede så må finne noen nye alternativ :)

  Lykke til videre!!

  • silje says:

   Hei Monica, kjenner problematikken så altfor godt:) Jeg er vanligvis str 36 i norske str og 27 i jeans. Fikk anbefalt å bestille disse i 10 UK/US6, altså 38 for å ha litt å gå på (det er også hva modellen på bilde har). De passet perfekt og skulle ønske jeg hadde bestilt de mye tidligere. Viktig å ikke gå opp for mye i str, da blir de for store. De har kun strikk under magen (jeg hater det magebelte) og har veldig behagelig stretch. Folk tror kun det er vanlig jeans. Her er linken til buksene. Tusen takk det samme! Hilsen Silje

 • Camilla says:

  Fint og enkelt! Og de skoene var utrolig fine! Må sjekke ut:) og tommel opp for gode tips til gravideklær. god lørdag og god helg!

Legg igjen en kommentar