Rosa, grått og svart

SARA8492

Den siste måneden i året har en tendens til å bare fly avgårde. Mange prosjekter på jobb skal i boks, for ikke å snakke om alle julegaver, innrede babyrom og store babyinnkjøp. Jo nærmere termindato vi kommer, jo mer begynner det å gå opp for meg at det ikke er lenge igjen til livet vårt forandres totalt. Det er både spennende og skremmende på en gang. Vi har så mange prosjekter gående, at jeg lurer liksom litt på hvordan alt skal løse seg, men det gjør det jo alltids til slutt. Jeg prøver å ta en ting av gangen, men det er jammen meg ikke alltid lett! Orker liksom ikke at desember bare skal bli kjas og mas heller. Noen som kjenner seg igjen?

Nå er det kun et par kåper som knappes igjen over magen, så store skjerf er uten tvil løsningen for å ikke fryse i vinterkulda. Gjerne i litt farger, som fjorårets favoritt fra Acne.  Men vil uansett tipse mine andre gravide lesere om denne mammabuksen fra Lindex som jeg bestilte på nett, som er både kul og behagelig. Den har ikke det store magebelte som så mange andre mammabukser, men heller en strikk i livet. Hurra, endelig noen som har skjønt det! Et tips fra meg er å bestille den størrelsen du opprinnelige hadde, jeg bestilte nemlig for stor og måtte returnere. Kostet noen ekstra kroner, men det gikk fort å få en ny tilsendt. PS: Håper dere synes det er stas med alle de fine konkurransene!

Antrekk: Fuskepels lånt av Sand, genser fra H&M, skjerf fra Acne, mammabukser fra Lindex kjøpt på lindex.com, boots Vagabond, solbriller og veske fra Céline.

Foto: Sara Johannessen

PUBLISERT : 11.12.14 | TAGS : , , , , , ,

6 kommentarer

 • Camilla says:

  Enig med at Det skjer mye på denne tiden, så viktig å ta en ting av gangen. Heldigvis snart ferie og tid for ro og fred:) nyt førjulstiden!

  • silje says:

   Tusen takk! Håper du også får en fin førjulstid og jul når den kommer:) Hilsen Silje

 • linda says:

  Så nydelig du er. Gled deg til den lille kommer. Selv har jeg tre nydelige gutter. ☺ Du har en fantastisk blogg og det er så koselig å få følge deg når du skal bli mamma.
  Ha en fantastisk helg.

  • silje says:

   Tusen takk, Linda! Så koselig å høre:) Takk det samme! Nydelig jul til deg og din familie:) Hilsen Silje

 • Tina says:

  Hei Silje,
  jeg har vært en fast leser i så mange år og må bare si at du har virkelig en fantastisk inspirerende blogg!
  Jeg er selv gravid med mitt første barn og til jul skal jeg få en “stelleveske” i gave fra mannen min. Jeg er ikke begeistret for de tradisjonelle stelleveskene og ønsker å satse på en designer veske med litt god plass. Ser at mange bruker Neverfull fra LV, men jeg lurer på om kanskje du hadde noen andre tips?
  Sikler veldig på Celine Phantom eller Belt bagen, men usikker på om det er nok plass?

  Ønsker deg en fin førjulstid :)

  Klem Tina

  • silje says:

   Hei Tina, så hyggelig, tusen takk! Helt enig, bare tull å bruke mye penger på noe som bare skal vare en liten stund, heller bedre å investere i noe du kan ha lenge. Holder på med akkurat samme research nå:) Kan ikke gå feil med LV, den har jeg også sett på. Mener du Phantom eller Phantom shopper? Jeg tror shoppermodellene er de mest praktiske til å henge på vognen. Synes Phantom shopper med belt er veldig lekker og den er jo ikke mindre enn LV tror jeg, så bør holde. Har bestemt meg selv for å ha en miniskulderveske til meg selv og mine ting og alt til babyen i en stelleveske, så har jeg mobilen, penger og lipgloss i nærheten:) Ønsker deg em nydelig jul og masse lykke til med resten av svangerskapet! Nyt tiden, den går så altfor fort:) Klem fra Silje

Legg igjen en kommentar