Pakk personlige julegaver

_MG_1634

_MG_1624

Med årene så må jeg innrømme at det nesten er mer stas å gi gaver i julen enn å få (selvfølgelig med noen få unntak). Jeg synes det er veldig gøy å både lage lister over gaver og begynner vanligvis i god tid, men denne høsten har bare rast unna. Allikevel så tar jeg meg god tid til å pakke inn og finne små og unike detaljer som jeg vet vil glede hver enkelt. På No. 22 på Damplass fant jeg både fine til og fra lapper, stjerner og dekor fra Bloomingville, mens på Søstrene Grene var det både tråd, pynt og fine kort. Sammen med masse rester fra ifjor, gammel julepynt vi ikke lenger bruker og enkelt gråpapir, har jeg pakket inn flere av gavene i helgen. Kvister, silkebånd (jeg samler hele året og kaster aldri når jeg selv får gaver), fjær og merkelapper gir en personlig touch. Selv synes jeg ingen av gavene bør være like. Mange voksne setter utrolig stor pris på tankefull innpakkning, og jeg kan bare snakke for meg selv ved å si at det er så hyggelig å se at man fortsatt tar seg tid til omtanke i en travel hverdag. Jeg vet at mange mister litt motet når de vet at de skal gi til ganske mange venninner og kollegaer, men tenk heller på at en liten vakker innpakket gave ikke trenger å være dyr. I år fant jeg selv masse fint på Ikea, Granitt og salg på diverse varehuset. De fleste blir glade for en blomst, et duftlys eller en vase (Ikea har fine til 20 kroner) du lett setter ditt personlige preg på.

Og glem ikke at det er mange som ikke har det like bra i julen. For sjette året på rad vil jeg oppfordre dere alle til å gi en gave- eller flere om dere har mulighet, til de som trenger det mest. Vi kan alle bidra og Fattighuset gjør som alltid en fantastisk jobb med å ta i mot og fordele gaver helt frem til 20. desember. Dette har blitt en fast tradisjon hos oss hver jul på jobb, der alle bidrar med en pakke hver som vi i moteredaksjonen tar i mot og leverer. Jeg tror på at vi alle kan gjøre en forskjell, uansett om det er gaver, besøk til de som er alene eller en hjelpende hånd. God førjulstid!

PUBLISERT : 14.12.14 | TAGS : , , , , ,

En kommentar

Legg igjen en kommentar