Om du skaffer deg et plagg

The shirt

..denne våren, så bør det være skjorten. Alle de store designerne inkludert Altuzarra og Alexander Wang viste sin variant av den trofaste basisskjorten. Den kan enten være oppkneppet, ha en dyp utringning, med eller uten krave, knyttet i livet- ja variantene denne våren er uendelige. Striper, blå, hvit, beige- nesten alle farger var også å se på catwalken. Personlig så synes jeg det er vanskelig å finne “den rette” passformen, så jeg ender ofte opp med en skjorte i minste størrelse fra herreavdelingene. Men nå har jeg endelig funnet noen litt mer feminine varianter. Her, her og her er noen av mine favoritter akkurat nå. Happy shopping!

PUBLISERT : 05.05.14 | TAGS : , , , ,

7 kommentarer

 • Kari FM says:

  Enig i at det kan være litt vanskelig å finne rett passform. Noen ganger er de for store, noen ganger hakket for inntilsittende. Jeg er i alle fall blitt mer og mer glad i både skjorter og bluser.

  Jeg skal til Roma på torsdag og lurte på om du hadde noen gode shoppingtips eller evt restauranttips?
  Jeg ønsker meg nye sko, skinnlommebok og klokke. Noen tips hvor jeg kan gå da?

  • silje says:

   Hei Kari, Har dessverre ikke vært i Roma ennå (nesten krise kjenner jeg!), men håper det skjer om ikke så lenge. Men jeg har vært mange andre steder i Italia, og det de blant annet er veldig gode på er sko, vesker, skinn og skinn generelt. La Rinascente (shoppingsentre) finnes i alle italienske byer, har også hørt at både Via del Corso, Via Cola de Rienzo og hovedgaten Via Condotti er verdt å sjekke ut. Via dei Pettinari ved Ponte Sisto er en skinnbutikk som visst skal ha veldig mye fint. Håper du får en fantastisk tur! Kjenner jeg er litt misunnelig på den turen akkurat nå:) Blir sikkert fantastisk! Hilsen Silje

   • Kari FM says:

    Tusen takk for tips. Jeg hadde en veldig fin tur. Nydelig vær. Så deilig å gå med bare legger på kvelden uten å fryse. Jeg fant den skinnbutikken. De hadde mye fint ja. Kjøpte meg en veske og en lommebok. Kjøpte meg også skinnhansker og ballerinasko i andre butikker. skinnkvaliteten kjennes så god ut. Så handlet jeg på min kjæreste Zara. Kan ikke fatte at denne butikken ikke kommer til Bergen. Ta deg en tur til Roma. Colloseum og Peterskirken er imponerende, men det er ikke alt; fantastisk fin arkitektur og koselige restauranter.

 • Elisabeth says:

  Jeg bruker mye Ganrskjorter men fikk lyst å prøve Lexingtonskjorten – den var lekker. Ellers blir det mye fra Zara.

  Kari: Roma er fantastisk. Var der for noen år siden i forbindelse med 10 års bryllupsdag. Noe er som var veldig koselig var å spise lunsj i Trastevereområdet. Mener restauranten het Sebastian.

 • Guro says:

  Hei! Når det gjelder skjorter, er GAP en klar favoritt hos meg, spesielt “fitted boyfriend”-modellen :-) slet litt med å finne den rette før jeg prøvde denne modellen:)

 • Kari FM says:

  Skjorten fra Lexington så forresten veldig fin ut. :-)

Legg igjen en kommentar