Nye boots i garderoben

New York Foto: Solveig Selj Moteintro Silje Pedersen

Happy monday!

Enda et upblisert bilde fra New York. Disse bootsene var med i stylingbagasjen, og jeg synes de var så tøffe at jeg klikket de hjem fra Nelly.com forrige uke. Et lite kupp, som kjapt kommer til å bli mye brukt denne høsten.

Antrekk: Jakke fra Anine Bing, skjørt fra Moschino Cheap and Chic, boots fra Nelly, veske Balenciaga og solbriller Ray-Ban/Synsam.

Foto: Solveig Selj

PUBLISERT : 07.10.13 | TAGS : , , , ,

6 kommentarer

 • Ei som lurer på noe says:

  Hei! Først må jeg jo bare begynne med å skrive at jeg elsker bloggen din – den er utrolig inspirende, og er veldig avhengighetsskapende, ehe 😉 Litt klisje gitt, men veldig sant!

  Så har jeg motet meg litt opp til å spørre deg om noe, og håper ikke du synes det er masete eller frekt! Jeg lurer nemlig på om du ennå har de store blomster-og-diamant-øredobbene fra HM(fjorårets)? Og hvis, om du kanskje kunne være så snill å tenke deg til å selge de til meg? :-) Jeg fikk aldri tak i dem, og jeg har nesten tenkt på dem hver dag siden… Husker at det var her inne på bloggen din jeg så dem første gangen, and I just fell in love! Skjønner jo hvis du ikke vil selge, men hadde gledet meg STORT hvis du mot all formodning likevel skulle si ja! Håper uansett på svar, hva det enn blir. Det er bare å sende mail på oppgitt mailadresse i så fall;-)

  Med ønske om en fin kveld – og ei fin uke til deg <3

 • Camilla says:

  Oh lala!!! Super kule sko og utrolig lekkert antrekk. Du er fresh!

 • Sanja says:

  Wooow, Silje! Hot hot hot, sier jeg bare 😀

 • Elisabeth says:

  Hei Silje,
  Alt blir jo kult på deg :-)
  Har samme jakke som (min kjære mann kom overraskende hjem med den i vår) men sliter med stylingen til den… Det blir liksom litt for røft.. Har du noen tips?

Legg igjen en kommentar