Ny blogg

Velkommen til min moteverden!

Ny høst, nye muligheter. Jeg heter Silje Pedersen og for mange av dere som kjenner meg, har jeg vært med å bygge opp minMote.no på VG Nett. Nå tar jeg fatt på nye og spennende utfordringer, og flytter herved bloggen min over til KK.no. Som ny moteredaktør i KK, gleder jeg meg til å kunne fortsette å inspirere både kjente og ukjente lesere både på bloggen og i bladet. KK er Norges største kvinneblad og har lange tradisjoner innen mote, så jeg gleder meg til å videreutvikle merkevaren og profilen sammen med en meget dyktig redaksjon.

I Siljes Moteverden, får dere hyppige oppdateringer, mote-og skjønnhetstips, bli med i kulissene, være med på fotoshoots, spennende reiser og mye mye mer. Her kommer daglige fashion fix på løpende bånd, mens i KK finner du som kjent mer utfyllende artikler, moteserier og mange gode motetips.

Gleder meg til å bringe inspirasjon og glede inn i hverdagen deres.

Antrekk: Jakke fra Zara, bukse i modellen KICK fra Bik Bok, boots fra DinSko, pologenser fra H&M, veske fra Stella McCartney.

PUBLISERT : 05.10.11 |

17 kommentarer

 • AnneC says:

  Gratulerer med ny jobb!
  Du er virkelig kommet dit du hører hjemme.
  Gleder meg til nå å følge deg på KK.
  Lykke til! =)

 • Espen Hilton says:

  Jeg er så utrolig stolt av deg :)

 • Lillian says:

  Gratulerer med ny jobb og blogg! Synes du er et inspirerende vesen å følge med på :)

 • Da tror jammen at jeg kommer til å begynne og kjøpe KK igjen. Jeg kjøpte det hver uke tidligere, men jeg synes ikke det har kunnet måle seg med konkurrentene de siste årene. Det er jeg helt sikker på at du kan gjøre noe med :-)
  Bare du fortsetter å blogge, er jeg egentlig fornøyd…
  Gratulerer og lykke til!

 • GRATULERER MED NY JOBB SILJE :)

 • Hilde says:

  Hei Silje og gratulerer!
  Når får vi flere VMS fra deg! Jeg venter i spenning!
  Lykke til på ny flate!
  MVH Hilde

 • avin says:

  gratulerer så mye med ny jobb Silje, ble litt engstelig da jeg leste at du sluttet på minmote, men godt å se deg her igjen og for en flott blogg:D

 • Gry says:

  Gratulerer! Følger deg nå med Bloglovin’ her også. Lykke til og håper du får en god start!

 • Camilla says:

  Grattis så spennende da:-) Blir nok å kjøpe KK heretter:-)

 • ediot says:

  gratulerer med din nye jobb! spennende. önsker deg masse lykke til!

 • Åse says:

  Hei og gratulerer med ny jobb! Har fulgt minmote.no i lang tid + Siljes blogg – og er stor fan og fast leser. Gleder meg veldig til å følge deg i KK, og blir def abbonenet på KK etter dette!
  Stor klem.

 • silje says:

  Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Håper jeg kan fortsette å inspirere:)Ha en fin helg!

 • Ida says:

  Hei, og gratulerer så mye med ny og spennende jobb! :-)

  Synd for minMote at du forlater dem, for, for meg – og mange andre – VAR du selve minMote. Ditt arbeid der, dine artikler og reportasjer, var alltid kvalitetssikrede og gjennomførte (hvilket ikke alltid var tilfellet for andre bidragsyteres arbeid). Du bidro med solide kunnskaper, mer “lette” daglige motetips og ikke minst en egenteft på feltet som andre bare kan drømme om 😉 Jeg, personlig, har hatt STOR glede av dine formidlinger og uttrykk gjennom minMote, og jeg har lært utrolig mye mer om fashion og style i løpet av de siste par-tre årene! :-) Jeg er også blitt mye sikrere på, og bevisst, egen stil!

  Jeg kommer utvilsomt til å følge deg videre i KK – og bloggen din er allerede lagt til som ny “favoritt!” Jeg ser frem til at du løfter KKs moteseksjon til et nytt, høyere nivå! Er det en som kan gjøre det, så er det deg! :-) Personlig mener jeg at du er Norges best kledte kvinne og jeg er storfan av stilen din!

  Masse lykke til i ny jobb!

  Klem fra Ida.

  • silje says:

   Hei Ida, Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Har fått flere lignende meldinger, og jeg må si at det varmer i hjertet når jeg får slike tilbakemeldinger:) Livet mitt har på mange måter dreid seg ekstremt mye rundt minMote de siste årene, og jeg følte tilslutt at det var endel ting som gjorde at jeg hadde lyst til å ta steget videre. Gleder meg til å være en del av en redaksjon der mote er i fokus, dele min interesse og lidenskap med andre som er like opptatt av faget som meg. Håper jeg kan fortsette å inspirere deg og andre gjennom bloggen og i KK, gleder meg veldig til å ta fatt på den nye jobben og sette mitt preg på motesidene sammen med dyktig redaksjon. Ha en fortsatt fin søndag! Klem fra Silje

Legg igjen en kommentar