Le Marais streetstyle

_MG_9944

_MG_9957

_MG_9962

Å reise til Paris er alltid en god idé. Byen byr på inspirasjon på hvert gatehjørnet i form av velkledde damer og herre eller i små lokale butikker eller trange små gater. Selv når jeg er på jobbtur, tar jeg meg i å stoppe opp for å nyte de små øyeblikkene. Har jeg tid, så setter jeg meg gjerne på en café og la meg inspirere av alt og alle som haster forbi. Et av favorittstedene mine i Le Marais er Café Charlot. Kjent for sine smakfulle burgere og livlige stemning, et must i Paris. Enten det er dag eller kveld, så er det alltid yrende liv og perfekt enten med venninner eller sammen med kjæresten. Utrolig deilig å kunne sitte ute i kun skjørt og genser i den varme sommernatten.

Antrekk: Genser fra Ganni/fra høstkolleksjonen, skjørt gammelt fra H&M, veske Céline Nano, pumps fra Zara.

PUBLISERT : 15.06.14 | TAGS : , , ,

En kommentar

  • Kari FM says:

    Fint antrekk. Likte godt genseren. Jeg har et spm ang den kjolen med marmormønster fra Lindex. Jeg har kjøpt den, men er litt usikker på om jeg skal beholde den. Jeg har små pupper og liker helst å bruke polstret bh, men det er ikke så lett i den kjolen. Egentlig kan en vel ikke bruke bh i det hele tatt. Har du noen tips til hva jeg kan ha under eller må jeg belage meg på å gå med den uten noe under? Mulig den er litt stor til meg i utg pkt for jeg føler liksom puppene forsvinner i den. Jeg er en str 34 og bare 162 cm høy. Jeg synes den er veldig fin, men er litt usikker på i hvilken anledning jeg skal bruke den. Har du noen råd her?

Legg igjen en kommentar