København Fashion Week

247922_980

Forrige høst var det burgunder som var All That, men denne høsten er det blant annet pasteller, ruter og ladylike stil som gjelder. Når det er sagt, så er det flere av plaggene jeg har på meg her som jeg har brukt mye siden, helt uavhengig av den fargetrenden.  Jeg har allerede begynt å tenke på hva som skal med i kofferten til København Fashion Week, men har som vanlig ikke bestemt meg helt ennå. Copenhagen Fashion Week starter i morgen, men jeg drar ned først torsdag og blir til fredag. Gleder meg til å få en sniktitt på hva vi kan vente oss av de danske designerne til neste sommer. Spesielt spent på Designers Remix som virkelig har utviklet seg de siste sesongene og som hadde et knallbra show sist. Noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om på bloggen under moteukene? Catwalkbilder, trendtips, streetstyle, shoppingtips, favorittbutikker? Ikke glem denne miniguiden om du skal til København, her finner du et par tips om mine favoritter.

Foto: Stockholm Streetstyle

9 kommentarer

 • Silje M says:

  Shoppingtipd og trendtips :)

 • Marie says:

  Ønsker meg tips om de store linjene som man lett kan kopiere i hverdagen. Også kanskje noen ekstra bilder av vesker?

 • Margrete says:

  Heihei Silje,
  Vil gjerne se bilder og høre dine meninger om følgende fashionshows:
  -Henrik Vibskov
  -Baum und Pfergarden
  -Bruuns Bazaar
  -Wood Wood
  -By Malene Birger
  -Veronica B. Vallenes

  Og selvfølgelig alt annet spennende som du ser/får oppleve, og vil dele med oss :)

  Kos deg!!

 • Tone says:

  Kan du linje miniguide en gang til ? Fikk ikke åpnet, og trenger tips til tur i september :-)

  • silje says:

   Hei Tone, Da er riktig link ute! Mange gode tips og flere kommer:) Håper du får en herlig tur! Silje

 • hilde says:

  hei;) jeg har sett etter en slik lett sommerkjole som du kjøpte tidligere og har lagt ut bilde av. Hvor en kan få kjøpt en slik som du i rosa eller i en anna farge. Ellers mottas alt med et takk. Artig å lese og lærer masse av tipsene dine. Har tenkt meg en tur til København og Stockholm så om du har shopping tips der er det supert.

 • silverblogg says:

  Jeg elsket den burgundertrenden i fjor, å er egentlig ikke villig til å gi helt slipp på den denne høsten heller… Det er rett og slett en nydelig farge:-)

  • silje says:

   Burgunder og røde toner er like hot i år. Jeg skal bruke mine burgunderplagg fra ifjor med pastell, strikk eller bohemske plagg:) Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar