Knyt et silkeskjerf i håret

IMG_4907

IMG_4885

IMG_4866

IMG_4855

Håper dere har nytt helgen maks! De siste dagene har jeg sanket inn energi, kost meg i godt selskap, lest bøker og nytt deilig norsk natur. Det beste med fri og hyttetur er makeupfri sone, fyr i peisen, vin i glasset, god mat og trening under åpen himmel. Kuppet dette Isabel Marant inspirerte skjørtet på 50 % hos Bik Bok for et par uker siden og gleder meg til å kunne bruke det i sommer. Inspirasjonen til denne frisyren fikk jeg fra Dolce & Gabbanas vår- og sommervisning, med kombinasjonen hårbånd og statementøredobbene. Enkelt å etterligne og perfekt til bad hair days. Nå håper jeg snart jeg kan få orden på etterveksten min også…

Antrekk: Genser fra Cubus og skjørt fra Bik Bok (begge i butikk nå), silkeskjerf fra Moods of Norway, øredobber fra H&M, solbriller fra Chanel, espadrillos fra Vicoria’s Secret.

Foto: Margrethe Stenvåg

PUBLISERT : 12.05.13 | TAGS : , , , ,

6 kommentarer

 • Cathrine says:

  Hei Silje :)

  Jeg har sendt deg mail, så håper på svar snart :)

 • Kari FM says:

  Så sommerlig det antrekket var. Kjøpte meg det skjørtet på BikBok i går, men kjøpte samtidig et på Cubus. Dette: http://cubus.com/no/Dame/Kolleksjon/Kolleksjon/KjolerSkjort/7132978/

  Føler de er såpass like at jeg ikke kan beholde begge 2, men samtidig litt ulike. Hvilket ville du gått for?

  Du uttaler deg ofte om mote så jeg lurte på om du kunne si hva du mener om denne toppen på en dame på 39 år. Den er veldig fin på skjønne fotballfrue, men hun er jo en del yngre enn det (lånte bilde fra hennes blogg siden den ikke lå på Bik Bok ine sider mer).

  http://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2013/05/DSC09475.jpg

  • silje says:

   Hei Kari, det fra Cubus var også fint og kanskje litt lenger? Ser sånn ut. Mitt er ganske kort, så det blir nok strand og hytteskjørt:) Alt kommer an på styling, men jeg må innrømme at jeg prøvde meg på en slik topp i fjor og var langt ifra komfortabel. Så jeg synes det er litt opp til deg og hva du føler deg komfortabel med:) Hilsen Silje

 • Mathilde says:

  Veldig fin genser. Jeg var på Cubus for å se etter den i dag, men kunne ikke se den noe sted.. Hvilken Cubus butikk har du vært på? Den var så enkel og fin:-) Hilsen Mathilde

  • silje says:

   Hei Mathilde, jeg kjøpte den på Cubus i Moss, men tror nok de har den andre steder i byen også:) Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar