Investere i egen stelleveske?

IMG_3294

 

Mye av babyutstyret er bestilt, men har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg skal bruke penger på en egen stelleveske. På en side så vil jeg gjerne ha noe fint, siden man skal drasse med seg så mye hele tiden. Men jeg synes dessverre også at det er så mye stygt der ute, og vil ikke bruke masse penger på noe jeg ikke har bruk for senere. Nei, da kjøper jeg heller en veske som både er fin og praktisk. Planen min er foreløpig å bruke en skulderveske til meg selv og en enkel shopper til å henge på vognen til alt babyutstyret. En shopper får man alltids bruk for, det eneste som bekymrer meg, er at de fleste modellene er “åpne” eller kun har en liten knapp som holder de igjen. Remmene tror jeg enkelt får plass på vognen, det finnes jo mange praktiske veskekroker som holder vesken på plass. Siden dette er mitt første barn, prøver jeg å holde litt igjen med alle innkjøpene, men kjenner det er veldig vanskelig. Alle har jo en mening om hva man absolutt “bør” ha før barnet kommer. Men vil veldig gjerne høre hva dere andre vordende mødre eller mammaer der ute tenker angående stelleveske. Hva har dere gjort? Kommer dere til å kjøpe en egen eller droppe det? Liker spesielt denne shopperen fra By Malene Birger, Neverful fra Louis Vuitton, mens Zara har mange fine budsjettfavoritter.

Foto fra Pinterest.

PUBLISERT : 20.01.15 | TAGS : , , , ,

15 kommentarer

 • Ønskemor says:

  Jeg tenkte i utgangspunktet som deg. Da jeg fant denne stellevesken: http://www.mittstorkebarn.com/stellevesken-min/ , så synes jeg den var både lekker og praktisk og kan brukes senere også. Også var prisen veldig hyggelig. Utenpå ser den ut som en veske, inni har den god plass og med lommer og plass til tåteflaske mm.

 • Silje says:

  Hei,

  Jeg tenkte som deg at jeg ikke ville ha en typisk stelleveske, men kjøpte en for sikkerhetsskyld (denne: http://www.jollyroom.no/produkter/skip-hop-stelleveske-chelsea-svart ). Realiteten ble at jeg bruker denne omtrent hver dag. Man behøver å ha med seg mer enn man tror og som regel har man bare èn hånd ledig og det er da veldig praktisk med forskjellige letttilgjengelige rom. I tillegg er skulderreim veldig praktisk! Dette er ting jeg virkelig ikke hadde tenkt på på forhånd, så tenkte det det kunne være et godt tips :) Lykke til – blir spennende å se hva du ender opp med :)

 • Tina says:

  Har aldri brukt stelleveske! Det er så bortkastet penger. Jeg er nå i permisjon med nr 2 og kjøpte den Malene Birger (mulig den som er en større str) som du har avbildet. Den har mer enn nok plass, er praktisk shopper-variant og er ikke upraktisk kun med en knapp som lukkemekanisme. Den kan også enkelt bare stappes under vognen om det blir regn. Materialet tar heller ikke til seg fukt og det blir ikke flekker. Svært fornøyd og tres chic! Jeg brukte først min LV og Mulberry Bayswater til min første, men fant raskt ut at slitasjen er stor og flekkene blir etterhvert mange. Mange lykkeønskninger til dere:)

 • Ellen says:

  Har en jente på 8 mnd, og har lært at deg er særdeles lite man MÅ ha. Jeg har hatt vanlig veske som stelleveske. Kjøpte en i skinn med glidelås fra Kipling/Helena Christensen. Vi er mye på farten så stelleveske og stellematte fra SkipHop har jeg ikke kunnet klare meg uten! Lykke til!

 • Bente says:

  Jeg ville ha kjøpt stelleveske, men en du synes er fin! Det er visst mye forskjellig der ute… Jeg skal kjøpe brukt en som jeg har hørt er fin fra kjente, men jeg har ikke sett den og vet ikke hvilket merke det er. Hun som anbefaler den er utrolig kresen, så jeg er sikker på at det er bra! Noen ganger kan du sikkert bruke “vanlige” vesker, når du er lei, men bruk, flekker, regn og greier, så hadde jeg heller kjøpt en stelleveske. Du kan jo kanskje freshe den opp på en måte? Eller kjøpe en du syns er fin nok.

 • Monika says:

  Jeg kjøpe en alexander wang veske (ala “emilie bag”) pga at jeg ønsket en veske jeg kunne bruke etterpå, og det måtte være glidelås. Jeg ønsket en sort, slik at mannen også kunne bruke den.
  Endte opp med å bruke den og LV neverful. Sistnevnte er utrolig praktisk når man trenger noe raskt, slipper å styre med å åpne en glidelås. Så det er både fordeler og ulemper med åpen løsning :) Jeg savnet aldri en stelleveske, lagde mitt eget system oppi vesken med plass til bleier osv.

 • Linda says:

  Hei.
  Gå for Malene Birger du i første omgang også kjenner du om du føler at du behøver en stelleveske. Noen føler de trenger andre ikke. Det er individuelt. Jeg har tre barn og fant ut at det er ikke lurt å kjøpe alt på forhånd, men prøve ut hva som passer for deg. Jeg har planer om å ta bort min stelleveske og kjøpe akurat den du har vist. :-)

 • Elisabeth says:

  Jeg hadde stelleveske som jeg fikk med vognen. Den var praktisk. Nå var jeg ikke så opptatt av å ha en ” kul” veske for alt til sin tid tenker jeg.
  Og vesken blir godt brukt så jeg hadde nok ikke brukt penger på veske pga. merke for å ha bleier o.l. oppi.
  Gjør det du føler for :-)

  • silje says:

   Tusen takk for mange gode tips! Da blir det som jeg tenkte. Går for en shopper jeg allerede har, også ser jeg an behovet etterhvert:) Hilsen Silje

 • Aina says:

  Anbefaler deg å ta en titt på denne fra Marc by Marc Jacobs – ble selv veldig fornøyd med en enkel, praktisk og pen stelleveske! :-)

  http://www.marcjacobs.com/core-pretty-eliz-a-baby/M3PE045.html?dwvar_M3PE045_color=80001&cgid=women-marc-by-marc-jacobs-bags-and-wallets#prefn1=colorGroup&prefv1=Black&start=77

 • Linda says:

  Jeg har kjøpt meg en stelleveske fra Prada. Veldig praktisk og enkel, og ikke minst kan denne bli brukt etterpå:-)

 • Strikkelaura says:

  Jeg skulle overhode ikke ha noe stelleveske og alle var så UTROLIG stygge. Så jeg kjøpte meg Gucci soho disco i gave til meg selv, penger spart på stelleveske tenkte jeg.

  Ungen kom (født i mars) og i farta mye rundt, barselyoga, barselgrupper, fikk en NYDELIG sommer og var mye ute. Hun ene i barselgruppa mi er like opptatt av vesker og mote som meg og hadde en stelleveske fra Ida Ising. Den var såå praktisk, den har en funksjon…en vanlig stelleveske er jo hvilken som helst veske og det trenger man ingen spesifikt veske til (et stelleunderlag får man kjøpt løst over alt til å ha opp i en vanlig veske).

  Ida Ising er perfekt hvis du er mye farten, ikke alle steder har de stellebord. Perfekt om man reiser litt med barnet, vi har også brukt de som stellebord hjemme hos besteforeldre, på hytta o.l hvor de ikke har stellebord.

  Ta en titt på hjemmesiden: http://www.idaising.com vet bla at Barnas hus selger de…
  (…og nei er ikke sponsa eller reklame, jeg ble bare så begeistret nå jeg fant en selleveske med en funksjon! I tillegg er den unisex og kan helt fint bruk av pappaen også..)

 • Kaja says:

  Å, jeg vil anbefale denne: http://m.anyahindmarch.com/View-All/Baby-Emergency-Kit/Black-5050925680448.html Ganske stiv pris men jeg fant den noe billigere på ebay. Den er så kjekk! Har egne lommer til alt det nødvendige til baby (bleier, våtservietter, skift pluss at den har en egen skittentøyspose og stellematte. Den er akkurat passe stor og kan legges enten under vognen eller i en annen vanlig veske. Anbefales virkelig! Desverre ble min stjålet på en flytur (!) men jeg vurderer sterkt å kjøpe en ny da jeg er gravid med nummer to. Lykke til med fødsel og alt som kommer. Det er helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar