Hvite skinnbukser

IMG_3758

 

IMG_3754

Røde og hovne øyne, rennende nese og tett i hodet…Allergisesongen er i full blomst og jeg slipper som mange andre nok ikke unna denne våren heller. Så det ble med intensjonene om å ta et antrekksbilde i går, men byr på et upublisert fra København tidligere i våres. Et av de mest stilte spørsmålene jeg får på mail er om man fortsatt kan bruke skinnbukser etter 30 og 40. Og det kan man selvfølgelig! Alt handler om hvordan man bruker plagget. Jeg har en sjef som elsker skinnbukser og bruker de til enhver anledning og selv har jeg nesten slitt ut tre par. Svart er jo en klassiker og utrolig anvendelig, spesielt i kombinasjon med en rocka t-skjorte eller en innsvingt blazer. Selv hadde jeg ikke tenkt på å satse på en lys variant, men etter å ha prøvd denne fra Part Two var jeg solgt. Den sitter som støpt og har superfine glidelåsdetaljer. Gleder meg til å bruke den med bohemske bluser og sandaler så snart været tillater det!

Antrekk: Genser fra Selected Femme hos Zalando.no, hvite skinnbukser fra Part Two, pumps fra Vince Camuto og veske fra Stella McCartney, armbånd Dyrberg/Kern.

2 kommentarer

  • Marie says:

    Hei hei, hvor kan en få kjøpt den flotte buksa, og hvordan er den på str. Kjempefin er du :) Klem

    • silje says:

      Hei Marie, tusen takk:) Du kan ringe CC company på 23233400 for å høre hvilke butikker som fører Part Two. Du kan også bestille de fra nettsiden her. Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar