Mellom slagene

20140318-144023.jpg

I dag går det i ett for meg med KK-TV innspilling, møter og shoppingevent med Lindex litt senere i kveld. Derfor er jeg veldig glad for at jeg fikk slappet av med gode venner, mat og deilig kaffe på Kolonihagen på Frogner i helgen. Ganske hyggelig å få servert kaffe med et hjerte i må jeg si. Må nok litt kaffe til i dag også, med så tett program. Håper vi sees ikveld!

PUBLISERT : 18.03.14 | TAGS : , ,

2 kommentarer

  • Ranveig says:

    Det så fristende godt ut :)
    Kan jeg spørre hvilke hudpleieprodukter du bruker? Huden din ser så frisk og strålende ut hele tiden. Ha en fin dag! :)

    • silje says:

      Hei Rannveig, tusen takk det var hyggelig å høre. Tra veldig godt vare på huden min. Bruker produkter fra Zo skin by Obagi som jeg er veldig fornøyd med. I tillegg tar jeg behandlinger med Green Peel, som er utrolig bra og helt naturlig. Har såvidt begynt å teste hudpleieproduktene deres også. Anbefales om du vil ha glød og kvitte deg med vinterhuden:) Ellers så drikker jeg myyyye vann og spiser lite ferdigmat, har troen på naturlige råvarer. Men skeier ut med rødvin og sjokolade når jeg måtte ønske:) Hilsen Silje

Legg igjen en kommentar