Hippie chic

_MG_0171

 

_MG_0175

_MG_0198

_MG_0201

Om du lurer på om jeg er helt gal som løper rundt kledd i sommervarmen slik, så la meg forsikre deg om at dette ble tatt før tropetemperaturen satte inn. De siste dagene har det gått i lette sommerkjoler og lave sandaler, det er rett og slett for varmt for noe annet. Nesten alt ved dette antrekket har jeg shoppet i min egen garderobe. Den fine jakken kjøpte jeg i fjor, den minnet meg om noe jeg hadde sett på catwalken hos Isabel Marant, men aldri funnet i butikk. Den gir meg litt hippie chic-følelse og det var ekstra stas å finne den hos Zara til en rimelig penge. Jeg har alltid synes at rødt og hvitt er en lekker fargekombinasjon og spesielt på sommeren. Det superfine armbåndet fra Marant, var jeg så heldig å få av min sjef og det brukes flittig hver eneste sommer. Nå er det endelig helg og jeg skal i alle fall sette kursen mot stranden, kjenner jeg er overmoden for årets første sjøbad!

Antrekk: Jakke fra Zara, t-skjorte Forever 21, skjørt fra Lindex, veske fra Céline, solbriller Ray-Ban, sandaler gamle.

PUBLISERT : 12.07.14 | TAGS : , , ,

4 kommentarer

 • Linda says:

  For ett nydelig antrekk. Fantastisk kombinasjon . To spørsmål… Vet du hvor man får kjøpt Celine vesker og sånn Ca hva må man gi for en slik nett skulderveske som du har?
  Ha en fantastisk helg :-)

  • silje says:

   Tusen takk, alle tre:-) Icon på Frogner og Høyer Luxury selger Celine i Oslo. Jeg ga 4500 for denne i Paris for et par år siden, men vet prisene har gått opp en del siden det. Hilsen Silje

 • Karianne says:

  Helt enig med Linda, fantastisk fint antrekk! Likte spesielt godt jakken :)

 • Elisabeth says:

  Helt lekkert antrekk! Du kler virkelig rødt. Ha en herlig sommer :-)

Legg igjen en kommentar