Går du for Culottes?

_MG_0006

_MG_0014

_MG_0023Verken shorts eller bukser, Coulottes har tatt moteverden med storm og jeg må innrømme at dette var en trend jeg i utgangspunktet egentlig ikke hadde tenkt til å hive meg på. For hvem tenker egentlig at en fransk trend fra 1500-tallet kommer tilbake i 2014? Men slik er nå engang moteverden, trender går i sykluser. Men, jeg er veldig glad for at jeg fant akkurat disse buksene, de har allerede rukket å være med til både London og Paris. Og før du nå bestemt mener at dette ikke er en trend for deg, så tenk over følgende: I sommervarmen så kan det være en utfordring å finne pene jobbklær, det samme om du er på byferie med 30 varmegrader. Coulottes, som ofte ser ut som skjørt, er perfekt fordi de ofte kommer i lett stoff som er luftig og behagelig. Vanskelig lengde? Absolutt. Til denne trenden er det rett og slett finest med litt hæl, litt avhengig av hvor høy du er. Bruk den gjerne sammen med feminine pumps eller sandaler for å skape illusjon om ekstra lengde. Men jeg har også gått i loafers for en mer avslappet stil. En skjorte gir en fin kontorstil, mens en t-skjorte gjør looken mer hverdagslig.

Antrekk: Coulottes fra Lindex, t-skjorte Forever 21, solbriller og veske Céline, pumps fra Zara og armbånd Hermès.

PUBLISERT : 30.06.14 | TAGS : , , , , , ,

4 kommentarer

 • Kari FM says:

  Jeg kjøpte meg et par bukser som er noe lignende for noen år siden bare at den ser mer ut som en vid kort dressbukse med press. Jeg kaster sjelden klær så da er det jo kjekt når det kommer tilbake igjen. Nå har jeg tatt dem frem igjen. Jeg er ganske liten så jeg føler i alle fall at jeg må ha hæl for å gå med de, men det gjør ingen ting. Høye hæler er alltid fint.

 • ediot says:

  det er ikke noe jeg kan se meg selv i, men jeg syns det kan være veldig fint på andre. og på deg ser det veldig fint ut.

 • Karianne says:

  Jeg synes culottes kan være utrolig stilig, og det er en trend jeg godt kunne ha tenkt meg å prøve. Siden jeg ikke er så høy og har litt former, er det imidlertid om å gjøre å finne rett lengde og vidde sånn at jeg ikke ser kortere og rundere ut enn jeg er :) Veldig kledelig til deg, da!

 • Mia says:

  Jeg ville ikke trodd at noen kunne få slike bukser til å se kule ut, men det gjør du! :)

Legg igjen en kommentar