Favorittantrekk fra Paris

nvFwGBjFoq2lBtZlnN-GgKMK8iU72r3EQVL-0Kre6j8

 

OHA6A0-1gZyOXOGNyRy8h2XXoVkESH_F7kzgnrhnZCU

 

1HQYMFPsliHzFcxZT4jdBkHEavhFxH_7zM2V29UCZ7s

kQtBC8tL1_EFgTvTIL1-_76B6uwpK_dO7X_0HlRP9pA

Hva kan jeg si? Jeg lar meg lett forføre av en hatt, god stemning og verdens vakreste by. Dette må bli mitt favorittantrekk fra Paris. Inspirasjonen til dette antrekket hentet jeg vårkolleksjonen til Saint Laurent (og som var mye bedre enn høstkolleksjonen) og denne hatten er utgangspunkt for en stor del av stilen. Hatten, som jeg lånte med til en fotoshoot i Paris, skal jeg sikre meg så snart den lander i butikk (uke 13) og det rosa skjørtet er en drøm av et sommerplagg. Utsikten fra hotellet, stemningen og Joie de vivre var selvfølgelig priceless. Ha en herlig lørdag!

Antrekk: Hatt og genser fra H&M, sandaler fra Zara, skjørt fra By Malene Birger, skinnjakke fra Anine Bing (som du finner på aninebing.com og hos Høyer).

Foto: Sara Johannessen

PUBLISERT : 16.03.13 | TAGS : , , , , ,

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar