Farge på boks

20120525-144943.jpg

Norsk sommer. Regn den ene dagen, sol den andre. Eller regn, torden og lyn og litt sol. Mannen min bare flirer av meg, for hver gang det er en anelse sol, så løper jeg ut på verandaen. Solfaktor er selvfølgelig et must. I dagene mellom solen, så holder jeg fargen i sjakk med en lett selvbruningskrem fra Aco (du finner den på apoteket). Jeg vet mange er skeptiske til selvbruning, men denne er veldig lett, gir ingen striper eller gulfarge, men en lys gradvis farge. Jeg har testet mange, og er meget kresen på duft og konsistens, men denne synes jeg er en av de beste.

Honey Bronze fra The Body Shop er en annen favoritt. Jeg bruker den spesielt for å få farge på beina (og den lukter fantastisk), men den kan også brukes på armer, utringning osv. Den kommer i en brunfarge med shimmer og du bestemmer intensitet på fargen ettersom hvor mange lag du smører på. Det beste er at resultatet blir meget jevnt og at kremen går rett av med vann i etterkant. Perfekt når du vil pynte deg litt ekstra på fest!

PUBLISERT : 01.07.12 |

Legg igjen en kommentar