Denim på denim

SiljeStreetstyle_1__19 SiljeStreetstyle_1__20 SiljeStreetstyle_1__21 SiljeStreetstyle_1__22 SiljeStreetstyle_1__23

Her om dagen var det det flere gode venninner som sa jeg hadde “pregnancy glow”.  Det er så langt fra hvordan jeg følte meg det første trimesteret, at jeg ble litt satt ut. Men veldig hyggelig å få høre etter uker med kvalme og uggenhet! Og når jeg ser på disse bildene, så synes jeg kanskje at jeg ser det litt selv også. Kanskje det rett og slett er fordi jeg føler meg så lykkelig hele tiden? Føler meg mye bedre nå som jeg er halveis, og har hørt at andre trimester er mye bedre for mange. Tidlig i svangerskapet fant jeg fort ut hvilke gensere som skjulte og hvilke topper og skjorter som fremhevet magen. Lyse farger fremhever og på noen bilder over ser dere sikkert at magen er godt på vei. Lave boyfriendjeans har vært en redningen for den voksende magen, og hvis du først skal kjøre double denim, synes jeg det blir aller finest sammen med andre lyse farger. Tenker å lage egne innlegg med en del tips og utfordringer med å kle seg i graviditeten, virket som det var en del interesse for det?

Antrekk: Denimjakke fra Velouria Vintage, genser fra Arnie Says, jeans fra Lindex, veske lånt fra Leo Wulff sin vårkolleksjon, klokke fra Triwa, sko fra Christian Louboutin.

Foto: Sara Johannessen

2 kommentarer

  • Hege says:

    Gratulerer så mye med baby i magen. Ja, gløder virkelig av lykke og jeg ønsker deg lykke til videre frem i svangerskapet. Urolig koselige nyheter<3

  • […] trend, men personlig så synes jeg det kan være utrolig kult med det rette tilbehøret. Se her for en helt anderledes styling. Olaskjorte og jeans er en klassiker om du går for double denim, og […]

Legg igjen en kommentar