Den ultimate maxikjolen

_MG_9062

_MG_9079

_MG_9083

Håper dere alle nyter påskefri og koser dere i vårsolen, enten om dere blir i byen, skal på hytta eller til syden. Jeg ligger litt etter med oppdateringene på bloggen, men her kommer uansett et antrekk til fra en nydelig middag med mannen min på Amadores for to uker siden, som ikke går i glemmeboken med det første. Denne herligheten av en kjole er fra samarbeidet mellom H&M og Roberto Cavalli for et par år siden, og jeg husker det var såvidt jeg fikk tak i den, for det var hard kamp om plaggene. For meg er det den ultimate maxikjolen, fordi den kan brukes både til fest og på stranden, med høye hæler eller lave sandaler. Med en olajakke eller skinnjakke over skuldrene blir den mye mer dresset ned enn alene. Et godt eksempel på en kjole som er langt ifra en klassiker, men som allerede har gått mange mil og som nok tåler mange år til.

Antrekk: Kjole fra Roberto Cavalli for H&M, olajakke fra Velouria Vintage, armbånd fra Hermès og Vita Fede, veske og solbriller fra Céline, sandaler Isabel Marant, fantastisk solnedgang og tid med min kjære: helt gratis.

3 kommentarer

 • Stella says:

  Hei, flott kjole på flott dame :)
  Kan jeg spørre hvor dere spiste den gode middagen ? Er ofte i området og tips om gode restauranter er kjærkomment :-)

  • silje says:

   Takk, Stella:) Den kvelden spiste vi nede på Beach Cluben, synes de har mye bra på menyen. Har du vært på Kaia på Gloria Palace Royal? Det er min favoritt, spør etter Jose, fantastisk mat og service! Guantanamo har den beste tapasen. Ellers så synes jeg det var flere gode restauranter i Mogan, en italiensk som het N tror jeg med typ 7 bord var helt fantastisk. Men kanskje vet du om alle disse allerede? Veldig fornøyd med alle. Hilsen Silje

 • Stella says:

  Kaia er en av mine favoritter også (fantastisk å sitte der ved solnedgang !) og Beach club’en er flittig brukt ! Guantanamo har vi vært på utallige ganger :)
  Mogan er vi ikke så flinke til å bruke, men skal prøve ut N neste gang. Takk :)
  Har du tilbragt dagen på beach cluben på “hjerteøya” på Anfi del Mar ? Absolutt verd å tilbringe en dag. Restauranten på Aquamarina hotell (ved det runde bassenget) som ligger ved siden av Anfi er også verd å teste ut neste gang du er der.
  God påske !

Legg igjen en kommentar