Den store bikinijakten

triangleice80dollar

Om ikke mange dagene er det endelig min tur til å ligge langflat på en strand og nyte livet. Har egentlig sommergarderoben ganske så klar, men ønsker meg alltids en ny bikini. Bikini er det minste, men også mest utfordrende plagget å shoppe. Jeg ender nesten alltid opp med å kjøpe forskjellig over-og underdel, da settene som regel aldri passer. Enten har buksene feil skjæring, ellers så har bh-en for lite innlegg eller for mye. Det er ofte en evig rundans før jeg finner en jeg er sånn passe fornøyd med. Utrolig at et så lite plagg kan skape så mye frustrasjon og utallige timer i prøverommene. Noen som kjenner seg igjen? Har lenge hatt lyst på en fra Triangl, synes denne i hvitt og svart er superfresh. Men har ikke bestilt, da jeg er litt usikker på hvordan de er i størrelsene og bikini er kanskje noe av det vanskeligste å shoppe på nett. Noen av dere som har bikini fra Triangl og vet hvordan de er i størrelsen?

PUBLISERT : 08.07.14 | TAGS : , , ,

Legg igjen en kommentar