De beste basisplaggene

IMG_2860

Siden jeg nesten ikke har vært ute av døren på over en uke, så byr jeg på et upublisert bilde fra Palm Springs i november. Den beste ferien jeg har hatt på mange år, så vet ikke hvorfor jeg ser så sur ut her! Som jeg savner varmen og solen, spesielt når jeg ser masse palmer, sol og sand hver dag på Instagram (følg meg gjerne på @motesilje) og fortsatt ligger syk på sofaen. Men, men, her var vi på vei på middag og jeg kunne seriøst levd i gode jeans, behagelige t-skjorter, skinnjakke og og enkle sandaler. På mange måter utgjør de alle en god del av den perfekte basisgarderoben og jeg kan godt investere litt ekstra i ting jeg bruker ekstremt mye. Skulle ønske jeg hadde tatt bedre bilde av jeansene, de sitter veldig bra på rumpa (det er alfa og omega med jeans synes jeg) og har tøffe glidelåsdetaljer på anklene.

Antrekk: Skinnjakke, jeans og t-skjorte fra Anine Bing, sandaler fra Steve Madden.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar