Cocktailparty i Milano

IMG_5128

IMG_5129

Vel overstått 17. mai! Håper dere hadde en fantastisk fin feiring! Beklager dårlig oppdateringer, men har vært på reisefot siden torsdag med tett program og mange spennende opplevelser. Men har tatt masse fine bilder, så det kommer mer etterhvert. I går var jeg så heldig å få være med på et Cocktailparty i Milano med selveste Mr Armani. Valget falt på en av mine favorittkjoler, denne fra Lanvin for H&M kolleksjonen i plommefarge. Perfekt for en slik anledning og et fint alternativ til svart.

Antrekk: Kjole fra Lanvin for H&M, veske vintage Chanel, sandaler Steve Madden, armbånd By Sophie og Dyrberg/Kern.

3 kommentarer

  • Kari FM says:

    Elegant antrekk. Du får være med på mye gøy.
    Jeg lurte på om du vet om det er mulig å få tak i BCBgeneration sko i Norge. Jeg vet at det er mulig på Zalando, men favorittskoene mine er utsolgt der.

  • Kari FM says:

    Tusen takk for tips. Jeg fant de ikke der. Jeg fant noen andre fine, 1 par som bare kunne kjøpes gjennom Zappos.com. De leverer visst bare i USA og 1 par som kan kjøpes gjennom Amazon.com. Har du prøvd det? Det var så billig at det er nesten ikke til å tro, 35 dollar med frakt.

Legg igjen en kommentar